/>

TV-profilen Magnus Hedberg: “Inte en dag för sent”

TV-profilen Magnus Hedberg: “Inte en dag för sent”

Har du tröttnat på att aldrig hitta kvittot på den stulna cykeln, handlingar från renoveringen, garantier på din elektronik, log-in uppgifter, information om familjens vaccinationer eller färgerna på väggarna i hemmet? Du är inte ensam. 70 procent är inte nöjda med hur viktig information förvaras, men med appen YourPDi kan du spara allt – smart och säkert i molnet.
– När jag fick höra talas om YourPDi kände jag direkt att det här är något jag vill vara delaktig i, säger Magnus Hedberg, känd från TV3:s “Lyxfällan”. 

– Appen ger mig snabbt och enkelt tillgång till allt jag behöver, oavsett om det är i morgon eller om fem år. Jag ser dagligen i mitt arbete hur välgörande det är för människor att få ordning och koll på sina papper och annan viktig information – det sparar både tid och pengar, säger Magnus Hedberg, känd från TV3:s “Lyxfällan”. 

För att slippa papperskaoset och den digitala oredan, har det nystartade svenska företaget YPDi AB utvecklat appen YourPDi (Your Personal Digitalisation). Grundarna Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori har med hjälp av dagens teknik kunnat säga hej då till överfulla lådor och dammiga pärmar. Med appen är det enkelt att skanna in dina värdefulla papper eller ladda upp dem från din email, och placera dem i någon av de många fördefinierade kategorierna. Allt information är sökbar som gör att du snabbt och enkelt hittar det du söker.
– All information på YourPDi ligger skyddat och krypterat i molnet och det är ingen annan än användaren som kan se vad som laddats upp. Du skall lika enkelt kunna hitta dina papper och information i morgon som om 15 år, säger Patricia.

Magnus har ofta önskat att han haft viktig information digitalt
– Jag har järnkoll på mina papper. Allt sorteras in i rätt pärm under rätt flik. Men det är ju inte så att jag bär med mig pärmarna hela tiden. Igår blev jag ställd när min ena dotter skulle fästingvaccineras och eftersom jag inte hade med mig vaccinationskortet visste jag inte vilken dos hon skulle ha. Du sparar också pengar på att veta var du har dina garantibevis. Vi fick till exempel ut en helt ny tv när skärmen lade av två veckor innan garantitiden på fem år gick ut, säger han, och fortsätter:
– Det är verkligen inte en dag för sent att en ordning-och-reda-app som YourPDi finns att ladda ner. Mitt största bekymmer nu blir väl vad jag ska göra med alla tomma pärmar och all tid jag sparar på att istället ha informationen lättillgänglig via mobilen och säkert lagrad i molnet.

YPDi AB, founded in 2017, is a tech startup that aims to make life easier for everyone who wants to find their valuable documents and information when they need it the most.

Contact Us

  • info@yourpdi.com
  • YPDi AB (YourPDi)
    We Work
    Malmskillnadsgatan 32 111 51 Stockholm

Follow Us

All rights reserved 2019 © YPDi AB